Affärsresor

WE TRAVEL AFFÄRSRESOR

Vi har lång erfarenhet av att hitta prisvärda flygbiljetter och lågprisflyg. Det gäller även biljetter med business- och förstaklass. Som företagskund hos oss får du hjälp med alla delar kring din tjänsteresa.

Vårt mål är att boka dina resor till bra pris! Vi väljer de bästa alternativen från många olika flygbolag för att sedan kunna erbjuda dig den mest prisvärda kombinationen. Vi ordnar hotell-övernattningar och hyrbilar för alla typer av affärsresor.

Självklart hjälper vi till med dina privata resor också. När du behöver en semesterresa då har vi ett stort utbud av resmål att föreslå och erbjuder dig full service med alla detaljer runt resan – före, under och efter!

Vi har ett brett urval av rundresor, kryssningar/båt, och skidresor att föreslå. Vi fakturerar till dig privat, eller till företaget.

Låt oss ta fram priset på din nästa resa och tillsammans med dig diskutera fram bästa alternativet.

Vårt mål är att du ska kunna sänka dina totala årskostnader genom en aktiv reseplanering och bättre prisalternativ. En reseanalys kan säkert hjälpa dig spara redan idag. Kontakta oss för mer information och om hur du blir affärskund hos oss.

Välkommen till We Travel

 

KONTAKTA OSS FÖR FLER ALTERNATIV!

sj

Vi har lång erfarenhet av att boka våra kunders affärsresor. Det kan gälla Sverige eller hela världen.

lounge first marriott

Kontakta oss via epost affarsresor@wetravel.nu, eller ring 0300-308 40

Fyll i din resenärsprofil.