Kryssning - Carnival cruises

Carnival Cruise Line har mottot "The Fun Ships".

 Fartygen är designade i olika färger och former och
det bjuds på många olika och roliga aktivteter.

Barnfamiljen har en given plats på Carnival med barnpassning och olika aktiviteter för alla åldersgrupper.
För vuxna finns casinos och storslagna nya varietéshower varje dag. Rederiet erbjuder stor variation och hög kvalitet på maten. Det finns speciella menyer för barnen.

Rederiet har 22 fartyg.

Carnival Spa

Carnival har ett fullt utrustat hälsocenter med träningsmaskiner, joggingspår och aerobic-klasser. Efter träningen kan man njuta i fartygets bastu och relaxavdelning. Vill man kan man utöka upplevelsen med att få massage, skönhetsbehandlingar, manikyr, pedikyr. Det finns också en frisörsalong ombord.

 Camp Carnival

 Detta är barnens eget paradis med aktiviteter för barn mellan 2-17 år. De är indelade i 5 olika grupper och aktiviteterna har anpassats efter deras ålder. För de minsta erbjuds bingo, svampmålning, sångstunder, ansiktsmålning, utomhuslekar av olika slag, måla på t-shirtar, dockteater etc. För de lite äldre barnen och tonåringar finns dicso, tävlingar, bad, Play Station och andra videospel, datorer, specialutflykter i land, etc.

 Nattliv

 Rederiet är amerikanskt och det märks på utbudet av shower och nattliv. Spektakulärt och professionellt med olika shower varje kväll, ståuppkomiker, pianobar, livebands och mycket, mycket mer.

       

 

Mer information

Carnival Cruises

www.carnival.com extern