Kryssning - Princess Cruises

17 fartyg under 2011 och det kommer fler.

Sjutton strålande vackra prinsessor hör nu till Princess Cruises flotta. Då är det svårt att bestämma sig.

Fartygens storlek är perfekt anpassad till sin omgivning. De små fartygen Pacific, Ocean och Royal Princess seglar på Stilla havets öregioner och bjuder på hög komfort till en liten krets.

Allt vad man begär när det gäller underhållning och måltidmöjligheter hittar ni på de större Princessfartygen med 116 000 bruttoregisterton.

 

Rundresor

Se världen ur skilda perspektiv i samband med en rundresa till havs och till lands (cruisetour) där ni kombinerar en kryssning med en rundresa till lands.

Tillbringa en vecka på våra fem lodger i Alaskas imponerande vildmark, upplev ett stycke europeisk kultur på ett elegant hotell i London eller beundra den kinesiska muren.

Vad ni än bestämmer er för – ni kommer att tillbringa en oförglömlig semester till lands och till havs.

 

Aktiviteter ombord

Ombord på ett Princessfaryg kan varje dag bli ett nytt äventyr. Kombinationen lyx och service skapar den perfekta semesterorten för er.

Antingen ni vill förbättra ert slag på putting greenen, pröva lyckan i kasinot eller simma ett par rundor i poolen – i varje hörn väntar särskilda upplevelser på er. Det finns till och med en kids club och datorspel för våra unga gäster.

Delta i samband med vårt ScholarShip@Sea-program i en matlagningskurs, keramik- eller fotografikurs. Gå på jakt i våra dutyfree-boutiquer för att göra fynd eller logga in på Internet via W-LAN. Naturligtvis kan ni koppla av i Lotus-Spa eller vara aktiv i fitnesscentret.

På kvällen skämmer vi bort en fin middag, livemusik, dansevenemang och glittrande scenshower.

Kryssa med Princess

Har ni aldrig haft nöjet att delta i en Princesskryssning? Följ med på en härlig resa.

Föreställ er att ni blir bortskämd på en lyxresort och att ni varje morgon vaknar till ett nytt mål. Det är precis vad som vänter er på en Princesskryssning. Våra välutrustade fartyg förfogar över alla inrättningar som ni känner till frånd en semester på land – däribland en mängd restauranger och ett omfattade underhållningsutbud.

Mer information

 Princess Cruises

www.princesscruises.se  extern