Blue Bay

Dessa villor ligger på Blue Bay Golf & Beach Resort, gångavstånd till stranden i Blue Bay Beach och bara 15 minuters bilresa från centrum (från Willemstad) och 10 minuter från flygplatsen.
Vi hyr ut totalt 7 i samma boende, logi maximalt 42 gäster, så det är också ett bra alternativ för stora parter eller en grupp.

VILLA
Villorna har ett vardagsrum med TV, kök utrustat med amerikansk kyl med ismaskin, köksutrustning (4 spisar av Halogen), spis, mikrovågsugn, kaffebryggare.

Villorna är utrustade med internationella kabel-TV, direkt telefon, trådlöst internet. Det finns också en gästtoalett och en terrass med matbord och soffhörna med en exotisk tropisk trädgård.

De har 3 sovrum med luftkonditionering, fläktar i nästan alla rum, 2 badrum med dusch och toalett. Det stora sovrummet har en king size säng och 2 stora garderober, TV och även ett värdeskåp. Det andra sovrummet har två enkelsängar och en stor garderob och det tredje sovrummet har två sängar varje på 6ft.

Husdjur är inte tillåtna på Resort. Villorna är rökfria villor.

Villorna är privatägda. Även om de är lika inredda och dekorerade, kan det finnas små skillnader.

I Blue Bay finns strand bar, mat & dryck service på stranden, gratis duschar och toaletter, färskvatten pool med barn del, biljard, en internationell restaurang, barnklubb, solstolar på stranden, privat strand med palmer, solstolar runt poolen, handdukar, golfbana, golf klubbhus, golf biluthyrning, golf pro shop, dykbutik, souvenirbutik och mycket mer.
När du bor i denna villa är tillgången till stranden gratis!

Man kan utnyttja gym, dagliga sport program. Det finns också beachvolley, hockey, katamaran, snorkling, PADI dyk skola, tennisbanor med mera.

Boendet kommer att rengöras två gånger i veckan. Sängkläder och handdukar finns i villan och kommer att bytas av värden.

Toalettpapper, tvål och soppåsar kommer att placeras i villan innan ankomst. Andra artiklar som rengöringsmedel, tvättmedel, pappershanddukar, tändsticksaskar, örter, matolja, insektsmedel, etc. är inte standard.

Vid ankomsten till ön kommer vår värd att vänta på gästerna i villan, eller han / hon kommer att möta dem på flygplatsen om eskort service begärs. Den mottagande kommer att visa villan till gästerna, ge dem nyckeln, förse dig med grundläggande information om Curacao, och svara på alla frågor du kan ha. Gästerna måste fylla i en check-in-form. Ett kontokort behövs som en deposition när gästerna checkar ins.

Under din vistelse kan du kontakta vårt kontor under kontorstid med dina frågor eller önskemål tjänsten.
Efter kontorstid kan vi erbjuda ett antal nödsituation telefon om du behöver omedelbar hjälp, 24 / 7.

Tidigare, men också under din vistelse kan du be oss för att boka dig alla typer av verksamhet eller ge dig många tjänster, som biluthyrning, privata kockar, massage eller dyk. Alla mot normal prissättning, utan extra kostnad.

FAKTA

Rum med luftkond. Ja
Rum med kylskåp Ja
Rum med tv Ja
Pool Ja
Barnpool Ja
Hiss Ja
Bar Nej
Restaurang Nej
Minimarket Nej
Centralvärme Nej
Städdagar/vecka 2
Safetybox på rummet Ja
Lokalt cent. 1 km
Strand 100 m
Internet allm. utrymme Mot
avgift
Vattenrutschkana Nej