Om du väljer en lodge med utsikt över trädgården, får du komfort och avkoppling i en naturlig grön miljö. Omgiven av tropiska palmer och lokala växter, du kan njuta av lugnet i poolen som hela den tropiska trädgården är anlagd runt. Kontiki Beach Resort erbjuder två typer av rum med utsikt över trädgården. En våning upp ger avskildhet med utsikt över trädgården från din privata balkong. På markplan om du vill dyka ner i poolen och koppla av på din privata veranda.

Kontiki Beach Resort

Kontiki Beach Resort erbjuder lyx i en exotisk miljö där kvalitet och service kommer i första hand. Våra rymliga rum ger dig all den komfort och klass som gör din vistelse i Curaçao en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du kommer till Curaçao för att koppla av eller för äventyr, på Kontiki Beach Resort kan du njuta av allt.

Båda typerna av rum inkluderar en king size-säng, trådlöst internet, telefon, TV, safe, telefon, kylskåp och luftkonditionering. Dessutom, har ni badkar och separat dusch.

Rummen är mycket personliga, och är den plats där du sover, vaknar och slappnar av. Det är därför Kontiki Beach Resort kan tillgodose allas behov. Dessutom har vi höga krav. Alla våra rum har trådlöst internet, värdeskåp, luftkonditionering och en king size-säng.

Med en strand och lounge intill, kan du fördjupa dig i en bekymmerslös oas av lugn och ro. Curaçao´s unika undervattensliv saknar du inte på på grund av dess egna professionella dykskola. Kvällen under stjärnorna, njuta gourmeträtter från det internationella köket och liveframträdanden av lokala artister.

HOTELLFAKTA

Rum med luftkond. Ja
Rum med kylskåp Ja
Rum med tv Ja
Pool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Bar Ja
Restaurang Ja
Minimarket 1 km
Centralvärme Nej
Städdagar/vecka 7
Safetybox på rummet Ja
Lokalt cent. 4 km
Strand 0 m
Internet allm. utrymme Mot
avgift
Vattenrutschkana Nej

Seaview med ingenting annat än havets brus i bakgrunden, kommer du att uppleva i rummen med havsutsikt. Dessa rum erbjuder också en fantastisk utsikt över havet som omger denna tropiska ön. Kontiki Beach Resort erbjuder två typer av rum med havsutsikt. De erbjuder dig avskildhet med utsikt över havet från din privata balkong. De på markplan har privata verandor där du kan njuta av den friska havsluften och vila.