Papagayo Beach resort

Papagayo Beach Resort Vi kombinerar komforten i en friliggande villa med tjänsten av ett 5-stjärnigt hotell.

De skulle älska att välkomna dig till en trevlig och bekymmersfri vistelse i ett av de fristående lyxvillorna, som erbjuder två sovrum, två badrum, ett generöst tilltaget vardagsrum med öppet kök och en stor veranda.

Om du planerar att resa i en större grupp, kan du välja en Royal Suite Villa, som - utöver en mycket generös vardagsrum och kök med öppen planlösning - erbjuder fyra sovrum, flera badrum och en privat pool.

Oavsett vad dina önskemål är, är vi redo att välkomna dig och hjälpa dig få en trevlig och bekymmersfri tillvaro. Vår personliga strategi kommer få dig att känna dig som hemma.

Vid Papagayo, lyssnar de på gästerna. Dessutom följer de, de senaste trenderna när det gäller gästfrihet. Ett exempel på detta är det nyligen tilldelats Green-Key certifikat för våra ansträngningar när det gäller miljövänlig företagsledning.

Curaçao är en vacker ö med ett överflöd av fantastiska landskap, charmiga människor och gott om fritidsaktiviteter. Vid Papagayo Beach Resort har du möjlighet att dra full nytta av alla dessa aspekter:

På Papagayo bor du i egna, lyxiga tropiska villor. Anläggningen har utformats på ett sådant sätt, att du kommer ha mycket av privatlivet och vacker utsikt över vår tropiska trädgårdar och Karibiska havet.

Papagayo främsta egenskaper är vila och rymd. För att säkerställa att du kan njuta av din semester utan bekymmer, är att hela personalen på Papagayo Beach Resort garanterar se efter dig på det sätt du kan förvänta dig från ett 5-stjärnigt hotell.

Som ett resultat välkomnar Papagayo många återkommande gäster varje år. När du har upptäckt lyxen av vila och utrymme i en Papagayo villa på vackra Curaçao, kommer du inte kunna motstå återkomma till oss igen!

I centrum av parken, intill restaurangen, hittar du Papagayo Beach Resort pool & lounge terrass. Här kan du sola eller kyla ner dig medan du njuter av en drink eller snacks serverad av poolbaren personal. Terrassen har gott om plats och erbjuder stora, skuggiga lounge bänkar, vilstolar, och matsal. Det finns också en plaskdamm för de mindre.

På Papagayo Beach Resort hittar du Seasons restaurangen. Här ägnar chef Maikel de Leur sig till en mängd internationella rätter. Du kan njuta av frukost, lunch och middag i restaurangen. Han har byggt sig ett mycket gott rykte på ön.

Här serveras frukost, lunch och middag. Menyerna är varierade, och restaurangen endast använder färska produkter.
Restaurangen är vackert belägen bakom receptionen byggnad, med utsikt över poolen. De arkitektoniska trädgårdarna runt restaurangen är mycket stämningsfulla, både under dagen i solen som på kvällen, när stämningsfull belysning förvandlar den till en romantisk tavla.

På grund av den utmärkta kvaliteten på sin mat och sin gästfrihet har restaurangen en hel del lokala gäster, särskilt för middag. Maikel de Leur väljer de flesta av de färska produkter själv, som sedan flygs in. Som ett resultat, är Seasons ofta den första restaurangen på ön som serverar sparris, och andra europeiska specialiteter.

Nästan alla produkter på Seasons är hemlagade, inklusive nybakat bröd och sorbet. Om du har några särskilda krav eller måste följa en viss diet, kommer Seasons ställer de gärna till tjänst.

Du kan komplettera din lunch eller middag med ett urval från den omfattande vinlistan. På denna lista hittar du viner från den nya världen och grand kvalitetsviner från de mer kända platser.

På morgonen kommer Seasons vara redo att hjälpa dig à la carte-frukost. Seasons använder endast färska produkter och har eget bageri, erbjuder dig lyxen av färska, varma, hembakat bröd. Du kan använda bageri tjänst att ha färskt bröd levererat till din villa.

Seasons serverar också lunch eller, om så önskas, bara en trevlig kall dryck, vid poolen.

Middag på Seasons är en upplevelse, men om du föredrar middag i din privata villa, är detta verkligen möjligt. Du kan göra ditt val från menyn och har relevant rätter levereras till din villa.

Hotellfakta

Rum med luftkond. Ja
Rum med kylskåp Ja
Rum med tv Ja
Pool Liten
Barnpool Nej
Hiss Nej
Bar Ja
Restaurang Ja
Minimarket Nej
Centralvärme Nej
Städdagar/vecka 7
Safetybox på rummet Ja
Lokalt cent. 0 m
Strand 500 m
Internet allm. utrymme Mot
avgift
Vattenrutschkana Nej