The Strand

En lyxig privat tillflyktsort som består av 15 rymliga oceanfront bostadsrätter och 3 takvåningar. Alla våra lägenheter ligger ut mot havet, stranden och poolen. Tänk dig själv att ha ditt kaffe på morgonen på din terrass med utsikt över Karibiska havet. Eller njuter av din Västindien Specialty middag, sammanställd av en av våra inhyrda kockar. Och efter, njut av Curacao solnedgången.Vår värd kommer att vara närvarande varje dag för att hjälpa dig och uppfylla dina behov. Han eller hon kommer att göra alla andra arrangemang för dig för t.ex. dykning, biluthyrning, segling, fiske, massage och ordna den privata kocken som tillagar er middag.


Din bostadsrätt är helt luftkonditionerat och har tre sovrum, tre badrum, öppet kök med bänkskivor i granit och rostfritt stål apparater. Vi erbjuder gratis trådlöst internet och kabel-TV. The Strand har en egen privat sandstrand och pool. Vi ligger nära centrum och på gångavstånd från många restauranger.

Ditt boende kommer att rengöras varje 3: e eller 4: e dagen. Sängkläder och handdukar finns i lägenheten och kommer att ersättas av huset värd.

Toalettpapper, tvål och soppåsar kommer att placeras i lägenheten innan ankomst. Andra artiklar som rengöringsmedel, tvättmedel, pappershanddukar, tändsticksaskar, örter, matolja, insektsmedel, etc. är inte standard.

Vid ankomsten till ön kommer vår värd att vänta på gästerna i lägenheten, eller han / hon kommer att möta dem på flygplatsen om eskort service begärs. Den mottagande kommer att visa lägenheten till gästerna, ge dem nyckeln, förse dig med grundläggande information om Curacao, och svara på alla frågor du kan ha. Gästerna måste fylla i en check-in-form. Gästerna ansvarar för lägenheten under vistelsen. Ett kontokort behövs som en deposition när gästerna checkar in.

Under din vistelse kan du kontakta vårt kontor under kontorstid med dina frågor eller önskemål.
Efter kontorstid kan vi erbjuda ett antal nödsituation cell om du behöver omedelbar hjälp, 24 / 7.

Tidigare, men också under din vistelse kan du begära oss för att boka dig alla typer av verksamhet eller ge dig många tjänster, som biluthyrning, privata kockar, massage eller dyk. Alla mot normal prissättning, utan extra kostnad.

HOTELLFAKTA

Rum med luftkond. Ja
Rum med kylskåp Ja
Rum med tv Ja
Pool Ja
Barnpool Nej
Hiss Ja
Bar Nej
Restaurang Nej
Minimarket Nej
Centralvärme Nej
Städdagar/vecka 2
Safetybox på rummet Ja
Lokalt cent. 1 km
Strand 0 m
Internet allm. utrymme Mot
avgift
Vattenrutschkana Nej