Dubai/ jebel ali beach resort

 
 

Med 260 rum och sviter med utsikt över Persiska viken, privat småbåtshamn och hotellets trädgård är detta välkända beach hotel del av den prisbelönta Jebel Ali Golf Resort. Utöver den palmkantade stranden, spa och fyra pooler, det finns flera restauranger, utmärkta sportfaciliteter och barnklubbar och underhållningsom bara väntar på att utforskas.

Detta 5-stjärniga familje beach resort i Dubai ligger på den gyllene stranden av Persiska viken och har en egen privat strand, vilket gör det till ett perfekt val för både familjens solsemester eller affärsresan.

På fjärde våningen finns en mängd rum med både golf och Sea Rooms View och sviter, medan den femte våningen i Dubai är tillägnad större Superior Golf View och Superior Sea Rooms Visa och sviter.

Dessa har rymliga badrum med separat duschkabin, stora badkar, höga speglar och breda marmorerade handfat med stora utrymmen. Varje rum i Jebel Ali Hotel rymmer två vuxna och ett barn. Detta lyxiga boendet erbjuder bekvämligheter som förväntas av ett 5-stjärniga fastighet inklusive te-och kaffekokare, värdeskåp för värdesaker, badrockar och en minibar.

HOTELLFAKTA

Rum med luftkond. Ja
Rum med kylskåp Ja
Rum med tv Ja
Pool Ja
Barnpool Ja
Hiss Ja
Bar Ja
Restaurang Ja
Minimarket Nej
Centralvärme Ja
Städdagar/vecka 7
Safetybox på rummet Ja
Lokalt cent. Nej
Strand 50 m
Internet allm. utrymme Grattis
Vattenrutschkana Nej