1 - Hotel Mamiani 2 - GHR Hotel  
3 - I Calanchi Hotel   4 - Villa Romana  
5 - Sardinien
6 - Sicilien
7 - Rom
8 - Bergamo







Italien

Blir italienare för en dag eller två…
Säg namnet Italien så säger eller tänker alla:
”Say no more…” Italien har verkligen ALLT en finsmakare vill ha.

Maten är så enkel men ändå fantastiskt, vart dricker man de bästa Cappuccini, de bästa vinerna, fantasiskt varierande natur och rik kultur. Historia som går tillbaka till den Antika tiden?? Romarna och dess rike, gör detta till ett Eldorado för historia älskare.
Charmig och vacker på en och samma gång.
Det avlånga landet som börjar med Alperna och Dolomiterna i norr erbjuder underbar skidåkning som har vissa delar som tillhör UNESCO för bevarandet av naturen.

 Till ett land med stränder, och borg intill Sicilien som får oss att vilja stanna upp vartenda gång man just har satt sig bakom ratten.

Inte att förglömma den härliga fotbollen som även Italien har för att bara nämna några lag som: Milan, Juventus, Roma och inte att förglömma hemmaarenan för det riktiga bilsport älskaren, Monza, eller Ferraris hemmastad Modena.


We Travel har valt att erbjuda er hela Italien men vi kommer att specialisera oss rund det nya outforskade regioner med namnet Le Marche, Ligurien, Campanien, Sicilien och oupptäckta Sardinien.

Vi kan även skicka er som grupp eller som par eller som familj på en matlagningskurs med riktiga italienare…
Vi menar det vi säger, Italien är allas favorit som verkligen har ALLT.


Bli italienare för en dag eller så…

Fakta

Befolkning: 58 126 212 (juli 2009)
Yta: 301 230 km²
Valuta: euro (EUR)
Internetdomän (TLD): .it
Statsskick: republik
Tidszon: UTC 1
Språk: Italienska (officiellt), tyska (delar av Trentino-Alto Adige-regionen), Franska (små franska minoriteter i Valle d'Aosta regionen), slovenska (slovenska minoriteten i Trieste-Gorizia området).
Jordbruksprodukter: frukt, grönsaker, vindruvor, potatis, sockerbetor, sojabönor, korn, oliver, nötkött, mejeriprodukter, fisk.