0300-30840 gloria@wetravel.nu

Det är verkligen en stor dag idag!

We Travel i Costa Rica

We Travel besöker Costa Rica

En ny hemsida har blivit av och äntligen kommit på plats.

Det är som den dagen då jag tog min sjuksköterskeexamen för nästan 40 år sedan. Jag trodde: nu kunde jag allt… Men oh vad jag lärde mig fort, att det var då, den dagen då allt började, nu kommer jag att formas och utveckla som människa.
Så är det i livet med alla nya utmaningar man tar sig på sig och nu även med att lyckas med min hemsida, min profil eller vad det är jag vill förmedla eller står för.

Det kommer att bygga på allt eftersom! Flertal destinationer ska in och ni vet sedan tidigare: Det är ni som kommer med era önskemål och jag hittar!

Följer ni med? Titta gärna in! Ni kommer nog snart att se vilken färg We Travel, förutom orange, har valt!

Välkommen på vår resa!
Gloria

 

PS till dig

Nu går We Travel life som sagt! Vill ni  göra oss en tjänst? Kan ni google fram oss utan att slå namnet? Sedan klickar ni in på vår sida, därmed vet vi om det funkar för alla och det blir även lättare i framtiden att hitta oss med er insats

Tack så mycket från Gloria

Dela inlägget