0300-30840 gloria@wetravel.nu

En hälsning från Australien

We Travel Australien

We Travel Australien Sydney

Hej Gloria!

Vi är så nöjda och glada för vår resa. Alla flighter, transfers och hotel har verkligen fallit till belåtenhet. I Singapore bodde vi lyxigt och turistade så gott vi kunde i värmen. Vi var både runt i centrum och hann med att bada på ön Sentosa.

Melbourne och Australian Open, vilken upplevelse och spektakel. Bodde på gångavstånd, alla biljetter och vouchers var på plats när vi kom. Vi hade ett lyxproblem, vi kunde inte göra slut på våra ”kreditkort” som vi hade för dryck och mat på området. Nära till allt. Gratis spårvagn i centrum.

Sydney, fantastisk stad. Vi hade turen att vara där på deras nationaldag. Fest och fullfart hela dygnet som avslutades på mäktigt fyrverkeri i hamnen. Vi var uppe i harbour bridge, promenerade mycket i parker och kring operan och tog färja till ön Manly för god lunch och bad. Bra kort att ladda för att åka allmänna kommunikationer inkl. färjor. Lätt att ta tåg till flygplatsen.

Sista stoppet i Cairns. Det går att jämföra med Tonga Beach i Sydafrika. Stor lyxig huvudbyggnad med småhus i buschen. Bra service, god mat, trevlig personal. Vi har snorklat på barriär reven, mäktigt! Bra bolag Vawe Length, catamaran som tog 1,5 Tim ut till reven. Max 45 pers, vi var 30 pers. Här verkar vara lågsäsong. Väldigt lite folk. Idag, sista dagen, tar vi bussen till port Douglas, ca 1,5 mil. Vi förbokar buss båda vägarna, för här går inte bussen precis förbi…. det enda vi är lite sura på just nu att här regnar och inte lite heller. Vi hade tänkt oss lyxdag vid den rena och fina, men lilla, poolen idag, men nej nej. Här verkligen störtregnar.

Imorgon bär det av till flygplatsen med förbokad transfer, tack för det.

Det var en jäkla tur att vi ändrade från Ellis Beach till det nyvarande stället. Vi åkte förbi Ellis och där hade vi inte bott om vi varit bokade där. Ett riktigt skitställe längs vägen, där det inte fanns något……

Tack återigen för en minnesvärd och härlig resa, jag kommer förbi när vi har kommit hem.

Här går inte att bada i havet. Farliga maneter (november-maj) och krokodiler.

Hälsar

Ulrika

 

 

Dela inlägget