0300-30840 gloria@wetravel.nu

Om oss!

We Travel Researrangör, i Kungsbacka sedan 2010.

Redan från starten var tanke att kunna göra en skillnad när du reser. När du är öppen för en annorlunda resa, en upptäcksfärd där möten med lokalbefolkningen blir kryddan i ditt resande.
Det är självklart enbart när du önskar det, så hittar vi de upplevelserna som genomsyrar din vardag med värdighet, tacksamhet och glädjen i det du just har fått uppleva!

Vår filosofi

Låt flygskam gå över i flygstolthet!

Om vi backar bandet och går tillbaka till den tid, då din resväska per automatik blev incheckad. Du hade längtat till den här dagen och äntligen kom den. Går du ännu längre tillbaka, så minns du alla äventyrsresor du läst om. Att resa var helt enkelt en bedrift även för dig till en början.

Idag tar vi bagaget med på flyget och har vi råd, så hinner vi klämma in ett flertal resor inom ett år tack vare lågprisflygbolagens policy.

Det är viktigt att klargöra vår inställning: We Travel BOKAR INTE oetiska flygbolag!

Som researrangör har vi sedan uppstarten 2010 jobbat efter en filosofi där varje resa vi skräddarsyr ska kännas som om den är gjord för oss själva.

Kvalitet, Kärlek och Stolthet ska ligga i det paketförslag du får i din hand. Därför har vi, i den mån We kan och kunden önskar det, tagit fram familjeägda hotell eller partners på plats, som antingen är svenskar och/eller har kontakt med lokalbefolkningen.

Dina upplevelser ska vara stora, dina fotavtryck små, dina äventyr minnesvärda, så destinationen och dina upplevelser smakar gott i munnen.

We Travel tror inte att du ska behöva ha flygskam i kroppen om vi tillsammans kan se över vårt resande och helt enkelt ta etisk ställning till vilka vi reser med, så resandet återigen blir en bedrift och långt ifrån en överdrift.

Med We Travel reser du alltid tryggt och säkert

Du kan lugnt se fram mot resan med vetskapen att We Travel har koll på flygtider, transfer och hotell. 
När du bokar din paketresa med oss ingår kammarkollegiets resegaranti som skyddar dina inbetalade avgifter.

SAMARBETSPARTNERS

Travel Support 

We Travel ingår i Travel Support, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. 

Tillsammans är vi över 100 bolag som är anslutna till Travel Support. Fördelen med detta är att We Travel får ta del utav inköp- och leverantörssamtal (till exempel inom hotell, olika flygbolag, bilhyra, tåg, försäkring mm eller andra samarbetspartners) som är anslutna till Travel Support. 

De bistår med sin flygexpertis, erbjuder oss utbildningsresor och kan vi, så vidareutbildar vi oss i allt som kommer från våra leverantörer.

Ekomujeres

We Travel samarbetar med Ekomujeres – Mexico, Suecia som  sedan många år verkar för att förbättra levnadsförhållanden för människorna på Mexikos landsbygd.

Föreningen ger speciellt stöd åt kvinnor i form av utbildning i ekologiska jordbruksmetoder.

Nu kompenserar du som kund utsläppen av CO2 vid resorna och stödjer därmed finansieringen av ett skogsplanteringsprojekt i delstaten Chiapas, inte så långt från hotellet vid kusten i Pijijiapan. Utsläppen beräknas med hänsyn till flyget mellan länderna + inrikes, + hotell, mat och bilresor.

Futuro Valdivia i Ecuador/Peru

We Travel stödjer Futuro Valdivia i Ecuador som säger: ”Grundbultarnas grundbult är hjärnans utveckling under de första levnadsåren.” FN Säger: ”Ett undernärt barn är en fattig vuxen imorgon!”

Vårt program Creciendo Feliz foluserar framgångsrikt på problemet. 

Reser ni med oss till dessa länder, så bidrar du till ett bättre liv till de som du i landet besöker, under tiden du är mitt inne i ditt livs äventyr!

Travel Your Way och InNature

Travel Your Way och InNature Fotoresor har i många år använd sig utav vår kunskap vid bokning av deras program utomlands.

Vill du veta mera om vilka resor de har i siktet, så kan du alltid höra av dig till oss på We Travel.

Kanske vill du följa med på en akvarel- eller fotoresa?

 Marina Abate Harvey

Marina har genom åren främst gjort resor i samarbete med -The Green Volunteers-. Där hon har haft som mål att stärka Elephant Nature Park i Thailand.

Många resor är inplannerade, så är du sugen på att följa med och göra en skillnad i parken med elefanterna, så är du välkommen att höra av dig.

Även Italien ligger henne varmt om hjärtat – Där har vi tillsammans tagit fram en fantastisk vandringsresa under temat: Musik – Vandring – Italienska!
Det blev en succé.

Öppettider

måndag till torsdag 11-19
fredag 11-18, lördag 12-15

Adress

Storgatan 25
434 30 Kungsbacka

Kontakt

info@wetravel.nu
Telefon 0300-30840

Få våra senaste nyheter och uppdateringar.

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. I nyhetsbrevet delar vi med oss av trevlig infall och goda tips för dig som gillar att resa. Fyll i din mailadress och klicka på prenumerera.


Share This