0300-30840 gloria@wetravel.nu

Ekvatorn har gett sitt namn åt Ecuador, som sträcker sig från Amazonbäckenet över Anderna och ner mot Stillahavskusten i Sydamerika. Och hundra mil ut i havet ligger ögruppen Galápagos som är känd för sitt unika djurliv.

Turismen har blivit en av landets viktigaste inkomstkälla och har många möjligheter till utveckling.

Ecuador är ett av de populäraste turistmålen i Sydamerika med berg, stränder, tropisk regnskog och ett rikt växt- och djurliv. Mångfald är det ordet som många använder när de har besökt Ecuador där Amazonas, Vulkanavenyn, Stilla Havet till Galapagos Öarna rullar vackert in i varandra. Allt inom räckhåll.

Med våra resor har du möjligheten att välja precis vilken del utav landet som du önskar besöka. Eftersom landet är tämligen litet, så kan du inom en dag köra med vår guide från Quito ner till Guayaguil.

Men vem vill det, när det finns så mycket att utforska? Och självklart vill du också ta med dig hem en Panamahatt från Sigsig? Eller besöka de berömda rosenodlingarna lika berömda som rosorna från Kenya, eller få koll på några utav de 4000 orkidéarter som finns. Tack för att du reser med Futuro Valdivia. Överskottet från din resa går oavkortat till det sociala arbete bland barn, ungdomar och utsatta familjer / grupper i Valdiviaregionen i Ecuador. www.futurovaldivia.org!

Och om du vill kan du även avsluta din resa vid våra samarbetspartner Futuro Valdivia vid kusten Valdivia, där du med din resa kan bidra ( om du vill ) till att barnen får ett bättre liv redan från starten. Allt detta när du upplever ditt livs äventyr!