0300-30840 gloria@wetravel.nu

Ja, varför inte Sverige? Med tanken på att företaget har som slogan: Travel Less, Experience More, så vill vi verkligen promota även vårt vackra Sverige i Norden. Det är få förunnat att ha denna vildmark och dessutom ha tillång till naturen som kallas: Allemansrätt, så vill vill gärna förespråka Norden.

Vi har ankytning till Nederländerna och det finns bara goda vitsord om Sverige att säga, alla som besöker Sverige kan inte få nog. Vi glömmer väldigt ofta bort, hur bra vi har det. Om det är något som jag kan längta efter när jag har varit utomlands, ja då är det vårt dricksvatten. Du kanske känner igen det? Det finns inte många länder inom Europa där vattnet smakar så gott som här hemma, som bara ett exempel. Då har vi inte tagit upp hur mycket vi kan erbjuda, allt från storstadslivet till små idylliska byar eller vår vildmark som fjällvärlden där vi har våra Samer som har sin egen kultur och historia.

We Travel har många små fina pärlor att erbjuda och faller framföraltt för detta i Norrland:

Att bo i ett fågelnäste. Känslan av att vara fri som en fågel och sväva högt över marken har fascinerat människan i alla tider. Nu kan du uppleva hur det känns att bo som en fågel i de fina träd hus som vi kallar för fågelnästen.I fågelnästena finns king size sängar som utlovar en god natts sömn. I varje näste finns toalett och dusch med tvål, schampo och bodylotion. Som extra lyx är stugorna utrustade med golvvärme som gör att de är lika mysiga på sommaren som på vintern. Frukost till fågelnästet beställs vid incheckning. Rummet är rökfritt och det finns: Trådlöst internet, TV, Handdukar, Lakan, Hårfön, Vattenkokare med möjlighet att göra te och kaffe I restaurangen såväl som i skogen serverar vi lokala specialiteter.

Självklart kan vi erbjuda mysiga ställen även här i Syd och kan erbjuda er snart mycket mera om du skulle ha ett intresse. Som att bo i skogen eller på en vingård eller längst i syd på en B&B, ja det finns många fina pärlor även här!