0300-30840 gloria@wetravel.nu

Det är något speciellt med Island som med sina drygga 300.000 invånare sticker ut och förblir ett annorlunda resmål. Trots att Island är ett av de nordiska länderna är det inte så många av oss svenskar som haft möjlighet att åka dit. En resa till exotiska Island ger, oavsett årstid, unika och oförglömliga naturupplevelser i en stressfri miljö.

En vinter- och nyårsresa till Island är något synnerligen speciellt. Det blir aldrig, tack vare golfströmmen, riktigt kallt i denna del av landet och något evigt mörker råder verkligen inte här. På vintern blir det ljust ungefär vid 10.00 och inte mörkt förrän vid 17.00. Alla naturens attraktioner är dessutom i högsta grad aktiva, Geysir sprutar var 5:e minut året om, vattenfallen är nästan ännu vackrare under vintertid. Man kan ta ridturer och man kan passa på att bada i Blå Lagunen.

Island är förståss inte enbart Reykjavik eller ett besök till Blå Lagunen eller en titt på valerna, det finns områden i norr som Akureyri eller längre in i landet som förblir lite mera outforskade men som vi vet kommer att beröra dig just för den härliga ensligheten.

Island är verkligen ett året runt resmål. Nu ger vi dig möjligheten att åka för ett rimligt pris och uppleva det du alltid velat se. Det som är vardag för en islänning är för oss svenskar exotiskt. Vad sägs om att vandra över ett lavafält och känna doften av den väldiga Atlanten, ta ett bad i en varm källa eller tölta fram längs fjällkanten på en yvig liten islandshäst? Det finns massor att uppleva! Har du bara upptäckarlusten så ordnar vi resten.