0300-30840 gloria@wetravel.nu

Peru är mer än dubbelt så stort som Sverige med gruvindustri, turism och fiske som viktigaste inkomstkällor. Landet har drygt 30 miljoner invånare och tack vara sin storlek och utsträckhet, ett land med många olika vädertyp.

Det här är en resa till den sydamerikanska kontinentens kulturella hjärta, då vi bland annat besöker inkafolkets förlorade stad Machu Picchu, soltemplet, den Heliga Dalen samt det vackra landskapet runt Moon Valley.

Vi får också uppleva storstäderna Lima, Cuzco och La Paz, liksom de flytande öarna i Titicacasjön, världens högst belägda navegerbara sjö.

I denna mångfacetterade del av världen finns alla ingredienser till en oförglömlig upplevelse, som garanterat kommer att berika dina sinnen. Välkommen att utforska Sydamerikas spännande förflutna med oss

Lima, som med lika många invånare som Sverige sträcker sig 14 mil längs Stillahavskusten. Stadskärnan karaktäriseras av vackra moriska balkonger och franskinspirerad arkitektur.

När det är dagsför en lunch får vi smaka på det peruanska kökets bästa av havets läckerheter.

Det här är bara starten på en oförglömlig resa och resterande som är kvar utav resan, vet vi kommer att göra dig alldeless lycksalig.