0300-30840 gloria@wetravel.nu

Våra resor

Här kan om de resedestinationer vi är specialiserade på.

Kombinera mera

Kombinera Mera är ett resekoncept We Travel tagit fram för att du som reser ska kunna minska din klimatpåverkan men ändå ta dig till fantastiska resmål på långa avstånd. Genom att kombinera flera resmål som ligger i anslutning till varandra eller på väg till eller från en destination.

Alla säger att man ska sluta flyga för klimatets skull! Vi säger, sluta flyga alla gånger per år som du bara ska flyga för en helg eller bara för att. Men sluta aldrig att flyga för att uppleva världen, att se alla dessa under som gör oss rikare och troligen till en bättre förstående människa!

Kombinera dina resor, var borta längre och lev länge på alla nya äventyr, upplevelser och intryck som du har fått vara med om!

Exempel på kombinationer vi säljer:

 • Aruba / Curacao / Bonaire ABC -Öarna
 • Peru / Ecuador / Bolivia
 • Surinam / ABC Öarna eller Trinidad-Tobago
 • Uruguay / Chile
 • Argentina / Uruguay
 • Island / Kanada / USA
 • Mexiko / Cuba
 • Costa Rica / Panama
 • Sri Lanka / Indien / Maldiverna
 • Australien / Nya Zeeland / Tasmanien
 • Vietnam / Kambodja / Laos

Generationsresor

En generationsresa är en resa man gör med hela familjen, mor- och farföräldrar, barn och barnbarn. En destination i kombination med aktiviteter som har något roligt för alla.

Oftast är det för att man vill fira tillsammans med nära och kära. Men det kan också vara det perfekta tillfället att få samla alla och bara umgås.

We Travel delar gärna med sig av många tips som man inte alltid tänker på vid bokning av familjeresan, och tro oss, dom vill ni gärna ta del av!

Här är några av de destinationer som lockat många familjer med flera generationer

 

 

Aruba, Bonaire och Curacao

Det är enkelt att ta sig till Karibien. Ett modernt och tryggt område där alla kan dricka vattnet direkt från kranen!

Safari i Sydafrika

Hit är det enkelt att resa eftersom det inte ärnågon tidsskillnad att ta hänsyn till. Bara rakt söder ut till the Big Five!

Costa Rica

Ofta gör man en rundresa, där ni kan åka från kust till kust, hållbarhetsdestinationen nummer ett!

Nya Zeeland

Lite längre bort, men har plötsligt krupit allt närmare Europa. Förbindelserna har blivit fler och en resa i en egen buss därnere, kan vara mycket spännande att göra tillsammans. We har ett nära samarbete med lokala organisationer och representanter. När du upplever och lever ditt livs äventyr, så bidrar du samtidigt till ett humanitärt stöd till dem som bor där – om du vill!

Ecuador

Mycket populärt. Landet är inte så stort, vilket innebär att ni kan uppleva djungel, vulkaner, Stilla Havet och Galapagosöarna på samma resa.

 

Jubileumsresor

Resan planeras till 22 oktober 2021

År 2020 firar We Travel 10 år som researrangör i Kungsbacka innerstad.

Vi vill därför bjuda in dig som gillar äventyr inte är rädd att testa lite nya resmål. Det är resmål som jag själv inte prövat ännu och det vore roligt att göra det tillsammans med dig.
Det är extra kul att ha sällskap av en grupp människor som kan komma med synpunkter och förslag till förändringar. Och vem vet, kanske går resan i repris!

Till vardags skräddarsyr We Travel resor som vi själva är nyfikna på och inte alltid har besökt. Det blir med andra ord några premiärer, där vi undersöker och känner på kvaliteten. På så sätt kan vi i fortsättningen rekommendera en del spännande nyheter.

Gruppens storlek kommer inte att överskrida 12-13 personer.
Självklart anordnar vi träffar inför dessa nykomponerade resor!
Första träffen blir november 2019, gäller resan till Peru som blir först ut.

Här är resmål som ve vill fokusera på 2020:

Peru
Se Lima, Cusco, Machu Picchu, allt i Incas fotspår. En omvälvande upplevelse! Självklart kommer även världens högst navigerbara sjö med – Titicacasjön!

Argentina
Fotbollens land och mångfald i natur, ett besök i tangons hjärta med det omsjungna Pampas som gjort landet så känt.

Alla destinationer går att kombinera med andra destinationer som du har en längtan till, precis som jag på We Travel!
För oss på vi blir det nya vägar, nya upplevelser och nya vänner i många länder.

Du kan göra en preliminär intresseanmälan redan nu!

Intresseanmälan till Jubileumsresa

Få våra senaste nyheter och uppdateringar.

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. I nyhetsbrevet delar vi med oss av trevlig infall och goda tips för dig som gillar att resa. Fyll i din mailadress och klicka på prenumerera.


Share This