Kryssning & Båt

Kryssning

Det är avkoppling på hög nivå, att vara på en kryssning eller att vara kapten på sin ”egen” båt. Inget är mera rogivande än att antingen segla eller att bara vara på en båt.  På en kryssning har du allt som du någonsin behöver väldigt nära till hands. Allt från maten, aktiviteter, bad, kultur eller sol och nöjen.

Att kryssa i Medelhavet mellan gamla städer, att uppleva kultur och den inhemska maten, förhöjer upplevelsekänslan. Kryssa i Karibien mellan olika öar eller till Mexikanska Rivieran.

Att kryssa är en upplevelse som inte går att beskriva men måste provas på.  På en kryssning är det inte bara resmålet som är det viktiga. Tiden på fartyget är en minst lika stor upplevelse av kryssningen.

En rogivande kryssning på de öppna haven är svår att överträffa, speciellt när du har kryssningsfartygens alla möjligheter att njuta av.

 

Bli din egen kapten

Hyr en kanalbåt och ge dig ut på någon av Europas många kanaler.

 Vi arbetar tillsammans med Le Boat som har en lång erfarenhet av denna typ av flodbåtar och deras program i Frankrike, Holland, Storbritannien, Italien, Tyskland och Irland.

 Stanna när ni känner för det, kanske vid någon vinodlare, prova hans viner, stanna vid en liten kanalkrog för lunch.

 Ni kan välja mellan många olika kanaler i många länder, vi kan hjälpa er med det mesta, självklart hjälper vi till att boka transport till kanalbåten. Ingen erfarenhet behövs för att få hyra dessa båtar.

 Ni kan vara allt från 2 upp till 12 personer. Är ni fler kan ni självklart hyra flera båtar, kanske något för företagsresan. Tänk att i sakta mak färdas fram på Europas vattenvägar. En semester ombord på en kanalbåt är samtidigt både avkopplande och aktiv, passar familjer med större barn, en grupp av vänner eller företaget. Lägg till närhelst du önskar, gå till närmaste bagare och köp färskt bröd, se vad den lokala marknaden erbjuder eller fånga din egen fisk till middagen.

Kontakta oss för mer information. info@wetravel.nu

Aktuella kryssningserbjudanden

 

Våra leverantörer

Kryssning

Swanson´s

Carnival Cruises

MSC Cruises

Star Clippers

Princess Crusis

Hurtigruten

 

 

 

 

 

 

 

 

Egen båt

Le Boat