We Travel - samarbetspartners

Med dessa samarbetspartners vill vi betona att vi kan hjälpa er över precis hela världen.

GTAhotelsGTA hotell

GTAhotels populära produkter och erbjudanden. Jämför innan du handlar och läs GTAhotels recensioner och se vad andra tycker om GTAhotels.

CarnivalCarnival Cruises

Vi erbjuder 84 kryssningsfartyg med turer inom USA, Västindien, Canada, Alaska och Medelhavet. Carnival Cruise Lines är baserat i Florida med största utbudet på Karibien. Vi erbjuder kryssningar som passar för alla kategorier, från barnfamiljer till seniorer.

Apollo är Sveriges tredje största researrangör och står för det bredaste charterutbudet med mer än 1600 hotell på 48 destinationer i 28 länder. Apollo säljer charterresor till främst sol- och badresmål. På sommaren består utbudet i huvudsak av europeiska destinationer. Under vinterhalvåret är det resmål som Kanarieöarna, Thailand, Egypten, Indien och Vietnam som efterfrågas mest. Vi arbetar för att Apollo ska upplevas som mer modern och mer flexibel än andra aktörer. Känslan av att man verkligen upplever ett annat land när man reser är viktig för oss. Vårt fokus ligger på frihet, småskalighet och lokal prägel. Vi vill erbjuda resor för alla smaker. På egen hand, i sällskap, med barn, på tu man hand. Flyget ska avgå från en plats nära där du bor och väl framme på resmålet väljer du själv om du vill ha transport till ditt boende eller tillgång till hyrbil. På resmålet finns ett brett utbud av boendealternativ, utflykter och aktiviteter

 rccl

När du kryssar med Royal Caribbean bor du på ett flytande resorthotell. Du packar ur väskan bara en gång och vaknar på nya destinationer varje dag. Ombord kommer du att upptäcka en värld full av möjligheter som du aldrig har sett på ett kryssningsfartyg tidigare. Bland annat finns skridskobana, klättervägg, shopping, SPA, gym, flera olika restauranger, flera poolområden för stora och små, fantastiska shower och annan underhållning, gratis barnklubbar från 3-17 år och aktiviteter för de allra minsta.
En kryssning är den perfekta semestern för både stora och små. Våra passagerare är aktiva resenärer med ett ungt sinne som söker både spänning och avkoppling under semestern.
I våra priser ingår: kryssning i dubbelhytt, alla måltider, aktiviteter, underhållning, dricks, skatter och avgifter

 

                               försäkringar

Europeiska är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska försäkrar årligen 2 miljoner privatresenärer, 1,5 miljoner tjänsteresenärer och 15 000 utlandsplacerade i över 100 länder runt om i världen.

HertzHertz

Hertz finns i 154 länder på mer än 7 500 uthyrningskontor. De hyr ut en bil per sekund dygnet runt vilket motsvarar cirka 32 miljoner bilar om året.

MSC CruisesMSC Cruises

MSC Cruises är ett av Europas största kryssningsrederier, fartygen seglar under mottot ”Cruising Italian Style”, vilket innebär att atmosfären och det enorma utbudet av mat, aktiviteter och underhållning har en tydligt sofistikerad sydeuropeisk prägel. Fartygen håller absolut högsta klass, ombord finns en hel stab som skämmer bort dig och som gör allt för att du ska trivas. Under sommarhalvåret seglar MSC Cruises främst i Medelhavet, under vintern i Karibien och Sydamerika. Rederiet värnar om familjen vilket gör det mycket fördelaktigt att ta med barn på kryssningen!

FIRST HOTELS

firstFirst Hotels är en av Skandinaviens ledande hotellkedjor med 47 unika hotell i centralt läge i utvalda städer i Norge, Danmark och Sverige. Bland hotellen återfinns det prisbelönta First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Reisen i Stockholm och First Hotel Skt. Petri i Köpenhamn samt det erkända designhotellet Avalon i Göteborg. First Hotels etablerades 1993 och omfattade till en början sex hotell i Sverige. Kedjan har sedan växt genom förvärv av befintliga hotell samt etablering av helt nya. First Hotels målsättning är att erbjuda kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla hotell i First Hotels är unika när det gäller stil, atmosfär och inredning.

SydafrikaresorSydafrika Resor

Sydafrikaresor är Sveriges största arrangör av resor till Sydafrika, de förmedlar hotellbokningar, paketresor, flygbiljetter och kompletta arrangemang till både individuella resenärer och grupper. Oavsett budget, ålder eller intresse har vi resan som passar Dig. Sydafrikaresors grundare Tomas Polacek har levt i Sydafrika i många år och under denna tid förälskat sig i landet med dess mångfald av natur och kultur. Tomas jobbade under sin tid i Afrika delvis som frilans journalist och reste då runt i hela södra Afrika på jakt efter nya intressanta uppslag och idéer. Detta har bidragit till det stora kunnande om landet vi nu besitter.

Lotus TravelLotus Travel

Lotus Travel har sedan starten 1991 samlat erfarenheter om det bästa Asien har att erbjuda. Med vår gedigna kunskap om regionen skapar vi guidade rundresor, temaresor och skräddarsydda resor av högsta kvalitet. Väl genomtänkta program och kunniga guider gör att du får uppleva det bästa varje destination har att erbjuda. I vårt programutbud återfinns fantastiska resmål såsom Kina, Indien, Japan, Burma, Vietnam, Nepal, Bhutan, Malaysia, Kambodja, Laos, Sri Lanka och Malaysia.

Swanson'sSwanson's Travel

Swanson's Travel har varit amerikaspecialist och arrangerat resor till USA i mer än 30 år. En rundresa i Swansons USA kännetecknas av gedigen kunskap om landet och ett brinnande intresse för det genuina Amerika. Du väljer själv om du vill boka rundresa, startpaket eller en skräddarsydd resa just för dig.  

Stena LineStena Line

Hos Stena Line börjar ledigheten redan ombord på fartygen med spel, shopping och underhållning. Njut av den goda maten, upptäck något nytt och koppla av tillsammans. Stena Line trafikerar sträckorna Göteborg - Frederikshavn, Göteborg - Kiel samt Karlskrona - Gdynia.

SemboSembo

Sembo är ett helägt dotterbolag till Stena Line. Bolaget grundades 1987. 
Till en början hjälpte vi våra gäster med att boka deras bilsemester ner till Medelhavet. 
Resebranschen har förändrats mycket de senaste åren och det har även Sembo. Numera erbjuder vi ett flexibelt resealternativ som passar dagens moderna människa. Det senaste året hade vi över 120 000 gäster som bokade sin semester genom oss. Och vi fortsätter att växa.

SunHotels SunHotels

SunHotels, med utgångspunkt i London, har över 20 000 hotell på soldestinationer och städer över hela globen. I vår värld är det Du som väljer vart Du vill åka. Du avgör vad Du vill upptäcka. Du planerar hur lång Din vistelse ska vara. Ge Dig lugnt ut på äventyr! Ditt boende är i trygga händer genom SunHotels. 

TjeckienexpertenTjeckienspecialisten

TjeckienExperten AB är en researrangör som vill vara lite annorlunda. De lägger största vikt på personlig service och vill verkligen göra allt för att göra er resa bekväm, fylld av upplevelser och så minnesvärd som möjligt.

TjeckienExpertens grundare, Jiri Polacek, är själv från Tjeckien och startade företaget 1996 med visionen om att göra Tjeckien som destination mer lättillgängligt för svenska resenärer och idag är landet väl etablerat och de flesta resenärer återkommer år efter år.

 

Travel2FotballTravel2footbalL

 
PREMIER LEAGUE - LA LIGA - BUNDESLIGA - CHAMPIONS LEAGUE - EUROPA LEAGUE

Fotbollsresor Helsingborg/Travel2Football Sweden erbjuder paketresor som inkluderar fotbollsbiljetter med hotellövernattningar. Vi är den enda skandinaviska arrangör som är auktoriserad av samtliga fyra, engelska storklubbar Manchester United, Arsenal, Liverpool och Chelsea att sälja deras hospitality-paket. Genom vårt nära samarbete med dessa klubbar kan vi erbjuda biljetter till låga priser med fullständiga garantier om att biljetterna levereras i tid samt att de är officiella och giltiga.

RubinresorRubinresor

Specialister på Afrika, Asien och Oceanien. Resorna är mer på egen hand, där du som resenär i större utsträckning väljer vad som sker under dina semesterdagar. När du reser med Rubinresor bestämmer du själv avresedatum och riskerar aldrig att resan ställs in på grund av för få deltagare. Det finns inget minimiantal. Reseledning med professionella engelsktalande guider. Hela utbudet kan ses påwww.rubinresor.se. Resorna säljs enbart via resebyråer.

Jambo ToursJambo Tours

Jambo tours har arrangerat resor till spännande resmål sedan 1974. Möjligheterna till rundresa eller safari i Afrika är många och resmålen är noga utvalda. Jambo tours erbjuder resor lite längre bort, världen över. Du väljer själv om du vill boka rundresa, safari eller en skräddarsydd resa just för dig.  

AmadeusAmadeus

Amadeus är den ledande leverantören av IT-lösningar för resebranschen. Amadeus har sitt huvudkontor på Gävlegatan i Stockholm där det arbetar ca. 130 personer.

CuracoCuraçAo Vacation Villas

INTAC är en professionell semesterboende med säte i Curacao specialiserat sig på "ert andra hem" tjänst.
Sedan 1998 har vi erbjuda våra tjänster för resenärer och husägare. Vi är dedikerade att erbjuda våra gäster hög kvalitet, och vackra boende att fira sin semester på denna unika ön. Vår portfölj inkluderar villor, lägenheter, bungalows, lägenheter i Curacao. Det finns något för varje smak och budget.
Till dem som kommer till Curaçao, serverar vi som deras "Island värd". Vi känner till alla detaljer på ön och kan hjälpa besökare med bra tips för att göra sin semester ännu bättre. Vi hjälper dem med tjänster som flygplatsen träffa och prata, eskort service till boende, biluthyrning reservation turné bokningar, matinköp, etc. Vi tillhandahåller full concierge service till våra gäster under hela vistelsen att få dem att känna omhändertagen och hemma.

Star ClippersStar Clippers

Star Clippers är ett mindre svenskägt rederi med tre imponerade segelfartyg med bas i Monte Carlo. Kombinera gamla traditioner med dagens krav för faciliteter och komfort. De eleganta 4-mastade Clipperskeppen Star Clipper och Star Flyer tar upp till 170 passagerare och det lite större 5-mastade skeppet Royal Clipper tar upp till 227 passagerare.

 Alla skeppen har däck av finaste teak med simbassäng och härlig utomhus miljö. Skeppen besöker destinationer som Karibien, Franska Polynesien, Fjärran Östen, Medelhavet, Indiska Oceanen samt Transatlantiska kryssningar. På dessa tre segelkryssningsfartygen får du naturligtvis vara hur engegerad i seglingen du vill och känner du för att klättra upp i matsen, så gör du det!

Explore tours

Explore Tours erbjuder exotiska rundresor som kommer att ge färgstarka minnen för livet. Vi erbjuder 18 spännande rundresor till världens mest intressanta platser. Våra rundresor passar både för dig som reser solo eller i par/familj. Alla våra resor har ett unikt innehåll och garanterar att du som resenär får uppleva kulturen och träffa lokalbefolkningen, även bortom turiststråken.

 

Scandlines Scandlines

Scandlines är med 14 färjelinjer ett av Nordeuropas största rederier. Vi trafikerar bland annat Helsinborg-Helsingör, Trelleborg-Sassnitz, Trelleborg-Rostock och Rödby-Puttgarden.

Vår målsättning är att göra din överfart så behaglig och effektiv som möjligt. Därför har vi moderniserat vår flotta och har nu kapacitet för att transportera inte mindre än 100 000 bilar och 415 000 passagerare per dag.

Vi seglar i genomsnitt var fjärde minut.

 worldhotels

rica

bw

Princess  cruises

Kryssa med Princess
Har ni aldrig haft nöjet att delta i en Princess-kryssning? Följ med på en härlig resa. Föreställ er att ni blir bortskämd på en lyxresort och att ni varje morgon vaknar till ett nytt mål. Det är precis vad som vänter er på en Princesskryssning. Våra välutrustade fartyg förfogar över alla inrättningar som ni känner till frånd en semester på land – däribland en mängd restauranger och ett omfattade under-hållningsutbud. Se världen ur skilda perspektiv i samband med en rundresa till havs och till lands (cruisetour) där ni kombinerar en kryssning med en rundresa till lands.
Tillbringa en vecka på våra fem lodger i Alaskas imponerande vildmark, upplev ett stycke europeisk kultur på ett elegant hotell i London eller beundra den kinesiska muren. Vad ni än bestämmer er för – ni kommer att tillbringa en oförglömlig semester till lands och till havs.
Sjutton strålande vackra prinsessor hör nu till Princess Cruises flotta. Då är det svårt att bestämma sig.
Fartygens storlek är perfekt anpassad till sin omgivning. De små fartygen Pacific, Ocean och Royal Princess seglar på Stilla havets öregioner och bjuder på hög komfort till en liten krets. Allt vad man begär när det gäller underhållning och måltidmöjligheter hittar ni på de större Princessfartygen med 116 000 bruttoregisterton.

Curaçao Welcome Card
- the discount card of Curacao
Welcome Card Curacao gives you the opportunity to enjoy more of Curacao with fabulous discounts. Discounts vary from 5 % till 50 %. You can use Welcome Card Curacao as much as you like during your stay on Curacao, and save hundreds of dollars.
You can save on:
Entrance and beachfacilities
Boat trips, f.e. glass bottom boat trips and Klein Curacao trips
Diving & snorkeling
Golf
Horseback riding
Museum
Restaurants
Sports & adventure / tours like quad ATV, buggy, Jeep safari, scooter rental.
Water sports like sailing, sailboat and motorboat rentals, jet ski, boat safari, banana boat and kayak.
Browse through the discount page with all the activities or businesses which offers discounts to the Welcome Card Curacao holder on Curacao.


  Autoescape

Behöver du en hyrbil? Auto Escape är en av världens största förmedlare av hyrbilar. Vi erbjuder biluthyrning i bl.a. Spanien, Frankrike, Italien, Portugal och USA. Totalt 9000 upphämtningsplatser i 125 länder. Låt oss göra din resa mer levande, hyr en bil och upptäck världen!
Genom att förhandla fram de bästa priserna med välkända hyrbilsbolag som Avis, Hertz, Europcar, Budget och Alamo kan vi erbjuda enkel, trygg och prisvärd service. Alla våra priser inkluderar obegränsad körsträcka, försäkringar, lokala skatter och flygplatsavgifter.
Vi värdesätter att ha goda relationer med våra samarbetspartners och hyrbilsbolag. Hos oss är kunden i centrum och vi vill alltid kunna erbjuda hög kvalitet och service.
Om du hittar ett billigare pris hos någon annan matchar vi priset.
Vi har fri avbokning ända fram till tiden för upphämtning. Efter avbokning får du ett bekräftelsenummer som är ditt bevis på att bilen bokats av innan upphämtning.
Allt som man normalt behöver när man hyr bil ingår; d.v.s. trafik- och vagnskadeförsäkring (CDW), ansvarsförsäkring för tredje part (LIS/ALI), stöldförsäkring (TP), obegränsad körsträcka, flygplatsavgifter samt lokala skatter.
Om du väljer att teckna vår självriskåterbetalning, får du tillbaka alla pengar för självrisken om det uppstår någon skada på din hyrbil. Självriskåterbetalningen, som är en mycket prisvärd trygghet – och helt frivillig, tecknas i samband med bokningen hos Auto Escape.


X 2000 – gör det bästa av din restid
Internet ombord, möjlighet att boka tyst avdelning, god ombordmat och möjligheten att sträcka på benen är bara några av fördelarna med att resa med X 2000.
I våra 1 klass-vagnar reser du i högsta komfort i extra breda stolar med fri internet-uppkoppling. Om du är sugen på något gott, finns det kalla och varma rätter som serveras vid sittplatsen att välja mellan, bland annat en Trerättersmeny som tagits fram av Leif Mannerström.
Du kan resa med X 2000 på sträckorna:
Stockholm-Göteborg
Stockholm-Malmö/Köpenhamn/Odense
Stockholm-Sundsvall-Östersund
Stockholm-Uddevalla
Dubbeldäckaren är vårt snabba regionaltåg i två våningar. Du kan resa med dubbeldäckare på sträckorna:
Linköping-Stockholm-Gävle
Stockholm-Västerås-Örebro
Göteborg-Örebro

  cid:image001.gif@01CE419B.7D149400

Scandorama har arrangerat resor i Europa sedan 1980 och är idag en av Sveriges största bussresearrangörer. Konceptet är guidade resor, oavsett om du åker buss eller flyger till destinationen.

Det är stor flexibilitet på Scandoramas resor, genom att inte ha alla utflykter inbakade i resans pris så kan du själv välja om du vill köpa till det attraktiva utflyktspaketet i samband med din bokning av resa, eller om du vill välja ut några av dem under resans gång. Du bestämmer själv hur mycket gruppresa din resa blir. Upplevelse, mervärde och reseglädje är något som genomsyrar en resa med Scandorama.

Ölvemarks Holiday har sedan starten 1984 specialiserat sig på bussresor i Europa men flygresorna ökar hela tiden, särskilt till storstäder. Idag finns storstadsresor, rundresor, vinterresor, temaresor, weekendresor och badresor på programmet. Oavsett om det är en buss- eller flygresa finns det alltid en kunnig och erfaren reseledare med på resan som skapar trivsel och ger ett ordentligt mervärde för hela upplevelsen! Detta är resor för dig som vill uppleva länderna du besöker; deras mat, kultur och historia. Utbudet är stort och det finns något för alla, ofta till väldigt förmånliga priser!

Oavsett om du bokar hotellrum eller tittar in på ett möte finns ett Scandic för dig. Idag har vi 160 hotell i Norden och norra Europa. De närmsta åren är målet att expandera med fokus på Skandinavien, Nord- och Östeuropa och Ryssland. Vår utgångspunkt är att erbjuda dig bra boende och samma höga service på alla våra hotell. Totalt är vi 6 600 medarbetare som jobbar för att du ska kunna tanka ny energi och få ut det du förväntar dig av ditt boende. Vi försöker göra det på ett okomplicerat, avslappnat och trevligt sätt, för att du alltid ska uppleva ett hotellbesök hos oss som enkelt, bekvämt och prisvärt.

 

 


Egentligen spelar det ingen roll vad du söker: Interhome kan tillfredsställa i princip alla önskemål med över 33 000 bokningsbara semesterhus och lägenheter i 31 länder. Vare sig du är ute efter att hyra ett hus i alperna, en villa med pool, en storstadslägenhet, en vingård eller ett slott - hos oss hittar du boendet som är rätt för just dig! Interhomes service omfattar hanteringen av hela bokningsprocessen, nyckelutlämning och slutstädning. Det är Du som har semester! Utnyttja också fördelarna av Interhomes välkända och genomarbetade klassificeringssystem med stjärnor, som du hittar på alla våra hus och lägenheter.

   Europacar

Vi vet att det är viktigt för dig som kund att allt fungerar varje gång du hyr bil. Det ska gå snabbt och smidigt, från bokning till betalning. Vi ser till att du når ditt resmål och hjälper dig dygnet runt om det behövs. Genom vårt kvalitets- och miljöcertifierade verksamhetssystem säkerställer vi våra rutiner.
5 minuter: Vi garanterar att leverera bilen på rätt tid och på rätt plats. Om du mot förmodan skulle få vänta mer än 5 minuter efter utlovad tid, tar vi inte betalt för första dygnet.
45 minuter: Punktering, motorkrångel eller dikeskörning - inom 45 minuter skickar vi en ny hyrbil eller ordnar en annan lösning. Klarar vi inte det bjuder vi på ett hyresdygn.
I december 1999 blev vi som första biluthyrare i Sverige ISO 14001-certifierade. Vårt övergripande miljömål är att minska utsläppen av fossilt koldioxid. Vi har 70% miljöbilar i vår bilpark.
I Sverige har vi 5.000 bilar och 130 stationer. Europcar finns med 220.000 bilar på mer än 3.000 stationer i 160 länder.

  Globetrotter

Globetrotter erbjuder både kryssningar och resor i hela världen. Med hjälp av vår långa erfarenhet, vårt breda kontaktnät och stora kunskap om allt som rör resande kan vi alltid erbjuda ett alternativ som utgår från dina önskemål.

25 års erfarenhet av kryssningar är en av våra viktigaste tillgångar. Vi känner till de flesta och bästa rederierna och fartygen som kryssar på världshaven, och kan därför erbjuda allt från kryssningar med klättervägg och allsång till kryssningar med kristall och smoking. Dessutom vet vi vilka rederier som erbjuder bäst priser just när du ska resa.

Våra kunder hittar inte det de söker i de stora charterbolagens kataloger. Därför vänder de sig till oss, för att vi skall föreslå eller sätta ihop en resa som är något utöver det vanliga. Det behöver inte bli dyrare för den sakens skull, vår erfarenhet och vårt kunnande ingår ju i priset, något som gjort att vi fått många återkommande kunder.

 

     Mornington
Mornington Hotel Group driver tre första-klass hotell.

Mornington Hotel Stockholm City, 215 rum, restaurant, bar och konferensmöjligheter.
Mornington Hotel Stockholm Bromma, 217 rum, restaurang, bar och konferensvåning
Mornington Hotel Göteborg, 98 rum och café

Bolaget driver också två health club anläggningar, lokaliserade på Stockholmshotellen.


 airtours

Airtours är Sveriges femte största researrangör. Ca 100 000 svenskar väljer varje år en cityweekend eller en solvecka med oss. Det är vi oerhört stolta och glada över. Men ännu viktigare är att Airtours har hela 98,5 % nöjda kunder. En fantastisk siffra som visar att våra resor uppskattas av hela svenska folket. Vår strategi är att alltid handplocka hotellen. Men aldrig äga dem. Därmed är vi fria att bara välja de allra bästa. Vår idé är inte att vara billigast. För vem vill ha solsemestern förstörd i en sjabbig lägenhet långt från stranden eller ett smutsigt hotellrum flera mil från city? Däremot ger vi dig det bästa priset inom varje hotellkategori. Vi äger inte något flygbolag utan är fria att välja det bästa för våra kunder.

 

kina    

Vi presenterar Sveriges största och mest innehållsrika Kinaprogram. Ingen annan svensk eller nordisk arrangör erbjuder ett så innehållsrikt och mångsidigt Kinaprogram. I programmet ingår även resor till Kinas grannländer - Vietnam, Kambodja, Laos, Burma, Japan och Mongoliet. Ja, visst är det viktigt att vara stor och ha volym. Men det är främst vårt brinnande intresse för Kina och din resas innehåll som stimulerar och driver oss.  Och vi kan verkligen vår sak. Inget annat reseföretag har medarbetare med så lång erfarenhet av Kina resandets alla fascinerande möjligheter. 1978 startade jag Svensk-kinesiska Resebyrån som jag ledde till 2003. Flera av KINARESORS medarbetare har jobbat och bott i Kina, flera har arbetat  hos andra Kinaarrangörer men naturligtvis också på reseföretag som inte alls har Kina på programmet.