Klooster

en plats som hotellet ligger på byggdes ursprungligen som ett kloster. Den holländska ordet för kloster är "Klooster", vilket förklarar namnet på vårt hotell. Det är en litet hotell, beläget i centrum av Punda, Willemstad (huvudstaden). Vi erbjuder dig en avkopplande plats, perfekt beläget för att utforska ön Curacao. Den mysiga innergården med pool, Grand Café i fd kapellet och den personliga uppmärksamheten du får från vår personal garanterar en trevlig vistelse för turister liksom för affärsresenärer..


Comfort
Dessa smakfullt inredda rum (17 - 25 m2) ligger runt en tropisk innergård med en liten pool, solstolar och lyxiga fåtöljer. Dessa rum kan bokas som enkel-eller dubbelrum.


Deluxe
Dessa rum ligger på bottenvåningen, de är större än de Comfort-rum och utgång till gården. Ett av dessa rum är utrustade med en L-formad uteplats med trädgårdsmöbler. På begäran kan vi placera en barnsäng i några av rummen.


Suites
Den charmiga och rymliga sviter ligger på bottenvåningen och på första våningen. Vi har en bred trappa, men ingen hiss. Sviterna har 2 eller 3 rum, lämplig för 4 - 7 personer. På begäran kan vi placera en barnsäng i sviten.

 
Packterbjudandenn
Vi kan erbjuda dig olika paket::

• Hav & City Paket: en 8 eller 12 dagar paket i samarbete med fartyget Zeelandia. På land kommer du att lära känna Curacao, bor på Hotel 't Klooster, på havet kan du upptäcka kusten och havet av Curacao och ön "Klein Curaçao" stanna på skeppet Zeelandia.• Hav & City Paket: en 8 eller 12 dagar paket i samarbete med fartyget Zeelandia. På land kommer du att lära känna Curacao, bor på Hotel 't Klooster, på havet kan du upptäcka kusten och havet av Curacao och ön "Klein Curaçao" stanna på skeppet Zeelandia.

• Bo & Drive paket: 7 nätter Hotel 't Klooster och 7 dagar hyrbil, inklusive alla försäkringar och obegränsade mil.

• Bröllopspaket: vårt restaurerade klostret med ett eget kapell är en unik plats att ha eller fira ett bröllop! Både en borgerlig vigsel och kyrkbröllop är möjliga.

• Kulinariska Paket: vi kan erbjuda dig och din grupp av vänner eller familj en kulinarisk program för flera dagar. Matlagning verkstäder, matlagning på ett professionellt restaurangkök, en grillplats på stranden, havsfiske och förbereda din egna dagens fångst, vi ska göra ett anpassat program som kan tillgodose dina önskemål.

• en privat fest i vår mysiga tropiska innergård. Dina gäster och du kan bo på hotellet, inklusive frukost, lunch och middag. Be om möjligheterna och skräddarsydda arrangemang:

• Kulturell Paket: Med en grupp av familj eller vänner så får du veta olika aspekter av det kulturella livet på Curacao. Du får lära dig om historien på ön, köket, musiken och dansen.

HOTELLFAKTA

Rum med luftkond. Ja
Rum med kylskåp Ja
Rum med tv Ja
Pool Liten
Barnpool Nej
Hiss Nej
Bar Ja
Restaurang Ja
Minimarket Nej
Centralvärme Nej
Städdagar/vecka 7
Safetybox på rummet Ja
Lokalt cent. 0 m
Strand 500 m
Internet allm. utrymme Mot
avgift
Vattenrutschkana Nej