0300-30840 gloria@wetravel.nu

När du önskar en resa med innehåll!

Eftertänksamma Black Friday eller Cyber Monday!

We Travel Curaçao

We Travel vill betona att vi tar resan under en loop

Det finns en anledning varför We Travel inte drar av 20- eller 50 % från din bokning, varken idag, imorgon eller någon annan dag…
När du kommer in och önskar en resa med innehåll, då börjar det stora jobbet: ett samtal med det berörda företaget som levererar din resa på plats, om det behövs i fall just din önskan går att genomföra. Täta kommunikationer med leverantören som försöker att få alla dina önskemål att slå in. Företaget på plats jobbar i sin tur med de lokalanställda som måste få sina lön enligt landets normer utan rabatter, enbart för att få vardagen att gå ihop. Det är viktigt att det är de lokalanställda som primeras så att de med sin kunskap kan leverera men också med ditt deltagande kan få ett drägligt liv.

We Travel jobbar även med små grupper så att du blir sedd men att även så få fotavtryck lämnas på framförallt de heliga platserna som Machu Picchu, Galapagos Öarna, Teotihuacan i Mexiko med mera.

Delar du dessa tankar och vill uppleva en resa utöver det vanliga, utan rabatter men att du förhoppningsvis uppskattar vår personliga service, att We är nåbara och ett tankesätt som ger mersmak i munnen, då har du hittat rätt!

Välkommen in du också!

 

 

Dela inlägget