0300-30840 gloria@wetravel.nu

Aruba lockar med bländvita sandstränder och ett azurblått  skimrande hav kantat av palmer och Divi-divi träd. Det är också den destinationen som vi har flest återkommande kunder till, så kallade repeaters.

Ön Aruba tillhör ögruppen: ABC -Öarna: Aruba, Bonaire och Curaçao. Tillhörande Nederländerna! Dessa öar är enkla att resa till och alla tre har en sak gemensamt: Du kan dricka vatten från kranen!

Sydvästra delen består av inbjudande vita stränder medan norra delen kontrar med stenig karghet. Havet är oftast lugnt på sydsidan, dock ger passadvindarna skön svalka och bra förhållanden för vindsurfing. Snorkling och dykning är populära aktiviteter i det kristallklara vattnet. Huvudstaden heter Oranjestad, och även om man hittar inslag av Holländsk arkitektur är det stora intrycket tropiskt modernt. Deras motto är ”One happy island” och många besökare vittnar om den trivsamma atmosfären.

Förutom vattensporter och vackra stränder har ön restauranger i världsklass, många hotell har även kasinon. Aruba har flera golfbanor. Ön är mycket omtyckt av ”honeymooners” som gärna besöker denna populära ö för sin bröllopsresa.

Oftast kombinerar kunden Aruba med grannöarna, fast så nära varandra, helt olikt och är därför värd att kombinera mera!