0300-30840 gloria@wetravel.nu

Att uppleva en safari i Tanzania, att sitta mitt emellan ett jagande lejon, som vet att denna väg ska gnuerna eller zebran vandra, efter att de har kalvat färdigt, är inte bara stort men även en bekräftelse på: Ja så går det till, naturens gång. De flesta rovdjur vet att deras skrovmål är på väg till dem och de väntar tålmodigt på att det ska ske! Just Tanzania, Serengetiparken, är känd där de stora vandringarna med gnuerna och zebran årligen skapar ett skådespel, och har du tur så får du vara med om detta stora spektakel.

Vi anlitar ett företag där du får vara ensam oavsett om du är en eller max sex personer och en guide i en stor bil, en bil som tillåter dig att se i 365 grader så att du kan se vad som händer där utanför ditt fönster eller ditt öppningsbara tak. Det är oftast tidiga morgonar när din guide tar med dig så du får vara med om när vissa djur vaknar till liv och andra är på väg att gå lägga sig. Du ser solen gå upp över savannen eller över Ngorongoro krater eller från din sköna tält och är med när dagen börjar på riktigt.

Många har valt att inte stressa men att ha den tiden som behövs för att ta till sig och inte bara springa vidare. Vi har numera även kunder som väljer att vara med om en liten klättring uppför Kilimanjaro i anslutning till sin safari, bo halvvägs på berget och vara med om stjärnarnas skådespel omgiven utav helt andra djur än i parkerna.

Efter en vecka utav äventyr på savannan och möjligtviss en liten klättring på Kilimanjaro, kan du flyga med direkflyg till Zanzibar där ett besök i huvudstaden kan vara ett måste innan vila vid stranden tar vid.

Du bestämmer helt klart hur du vill lägga upp din resa och i vilken ordning, vi skräddarsyr bara din önskemål!